top of page

Незаконно паркиране върху зелени площи в кв.Горна баня...СНИМКИ

Жители на блоковете и къщите, които се намират на улица Николай Хрелков, са превърнали близките до дома им зелени площи в паркинг. „Ние от инициативен комитет „Заедно за Овча купел“ сме уведомили районната администрация , но все още оставаме без отговор и решение на проблемите“.Живущите изпращат снимки, на които се виждат паркираните коли и унищожените зелени площи.

Според тях нарушителите са именно жители на кооперациите и къщите, които от липса на паркоместа паркират колите, където им падне. Мястото е удобно за нарушителите и защото е близо до входа на домовете им. „Зелените площи пред блок 29А и 29Б се използват за паркинг от поне 10 години, но досега нито общината, нито полицията са взели мерки“, пишат до „ИК-Заедно за Овча купел“ граждани.Припомняме, паркирането в зелени площи – паркове, градини, детски площадки в населени места, е забранено. Предвидената от закона глоба е от 50 до 500 лв.


Ако видите други нередности или проблеми, не се колебайте да подадете сигнал - направете го ТУК Така ще ви дадем възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.


Ако тази публикация ви е харесала или я намирате за полезна, споделете я в социалните мрежи или оставете коментар.73 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Untitled

bottom of page